Paese di destinazione:
Italia
Lingua
CARRELLO
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Esaurito

53,70

/ bott. 0,75 L

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Scheda tecnica

TipoVino rosso
Regione
Uve
Produttore
AllergeniContiene solfiti
Gradazione alcolicai13,5%
Produzione1.500 bottiglie

Che sapore ha questo vino?

Colore
Consistente
Fragranza
Piccoli frutti rossi / Lampone / Ciliegia / Viola / Note affumicate / Sottobosco
Palato
Elegante / Equilibrato / Minerale / Persistente

Consumo e conservazione

Servire tra 14 ºC e 16 ºC

Abbinamenti

embutidos-y-jamon
Salsicce e prosciutto
cocidos-y-potajes
Arrosti e stufati
arroces
Riso
carnes-rojas
Carne rossa

Stufato di vitello

Punteggio e premi

202196? PK
202096 PK
201997 PK
201896+ PK
201696 PK17 JR
201495+ PK
PK: ParkerJR: Jancis robinson

Il giudizio degli espertiI recensioni di Parker e Jancis Robinson

The austere and sleek 2018 Ultreia El Rapolao could be the red equivalent to the white La del Vivo. Vinified with a short maceration, it fermented in chestnut barrel, where the wine's allowed to deliver a veil of flor yeast, and it matured in two used 500-liter barrels and a 225-liter barrique. The plot that produces this Rapolao delivers a more fragile wine. This has 12.6% alcohol and is the longer and more austere of the Rapolao bottlings. It is cleaner and longer, young and juicy. This was the origin of the first Rapolao that they bottled separately in 2011 in the La Vizcaína range. There is magic here. 1,500 bottles produced. It was bottled in October 2019.

— Luis Gutiérrez (30/6/2020)Robert Parker Wine Advocate Annata 2018 - 96+ PARKER

Fresh and cool with real life and freshness. Hint of Bairrada. Light and salty.

— Jancis Robinson (5/2/2019)JancisRobinson.com Annata 2016 - 17 JANCIS ROBINSON

Recensioni dei nostri clienti

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Cantina e produzione

Periodo di affinamento12 mesi
Età delle barriqueUsate
Tipo di legnoRovere francese

Vigneto

Età della vigna70 anni
TerrenoArgilla
ClimaContinentale con influenza atlantica
EsposizioneOvest
Altitudine550,00 metri